Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bünyesine istihdam etmek için farklı pozisyonlarda 38 kişilik boş pozisyon ile Akademik Personel Alımı yapacağını belirtti. Buna göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Alımı ilanına ilişkin detaylara, başvuru şartlarına ve başvuru bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi alımını yapacağı Akademik Personel adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşımak ve aynı kanunun beşinci fıkrasında sayılı suçlardan dolayı haklarına hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilmemiş olmak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Senato tarafından belirlenen öğretim üyeliğine yükseltme ve atamalarda kullanılacak puanlama sistemine göre doktor öğretim üyesi için belirlenmiş puan üstünde puan almış olmak gibi nitelikler ve pozisyonuna göre özel nitelikler aranmaktadır.

Buna göre Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Doçent, Doktor Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 04 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 03 temmuz 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, JSGA Başkanlığı Akademik Gelişim ve Değerlendirme Şube Müdürlüğüne şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekmektedir. İlanın tam metnine aşağıdaki ağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim