Jandarma Genel Komutanlığı askeri alım ilanlarından ziyade olarak açık pozisyonlar için yıl içerisinde çok sayıda memur ve personel alımları da gerçekleştirmektedir. Bu alım ilanları İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır.

Jandarma Genel Komutanlığının hazırladığı ve Devlet Personel Başkanlığının kamuoyuna duyurduğu yeni ilan ile toplam 20 sözleşmeli personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki Jandarma Genel Komutanlığı hangi pozisyonlar için personel alımı yapacak

Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alınacak

Jandarma Genel Komutanlığının hazırladığı ve Devlet Personel Başkanlığının kamuoyuna duyurduğu yeni ilan ile toplam 20 sözleşmeli personel alımı yapılacağı öğrenildi. Peki alınacak olan adaylar hangi pozisyonlarda istihdam edecek.

SİSTEM VE YÖNETİM GELİŞTİRME UZMANI - 1 PERSONEL
SİSTEM VE ALT YAPI UZMANI - 1 PERSONEL
YAZILIM GELİŞTİRME UZMANI - 11 PERSONEL
RİSK ANALİZ VE AÇIKLIK TESPİT UZMANI - 1 PERSONEL
SALDIRI TESPİT VE ÖNLEME UZMANI - 1 PERSONEL
JEMUS DONANIM GELİŞTİRME, İNCELEME VE TAKİP UZMAN - 1 PERSONEL
JEMUS YAZILIM GELİŞTİRME, TAKİP VE DENETİM UZMAN - 1 PERSONEL
ELEKTRON İK HABERLEŞ ME VE GÜVENLİK UZMAN - 1 PERSONEL
AĞ GÜVENLİK CİHAZLARI YAPILANDI RMA VE YÖNETİM UZMANI - 1 PERSONEL
UYGULAMA VE VERİ TABANI GÜVENLİK UZMANI - 1 PERSONEL

Yukarıda Jandarma Genel Komutanlığının hangi pozisyonlar için personel alımı yapacağı belirtilmiş olup adayların bu pozisyonlara müracaat etmesi gerekmektedir. Başvuru yapacak olan adayların 15 Şubat 2017 - 10 Mart 2017 tarihlerine kadar başvuru yapması gerekmektedir. Detaylar ve başvuru için aşağıda ki linkleri takip ediniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx