İzmir ilinde bulunan Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere işçi personel alımı yapacağını ilan etti. Yayımlanmış olan ilana göre Kıyı Emniyet Müdürlüğü Daimi / Deneme Süreli çalışacak 1 Kişilik boş kadro ile, Gemi Makineleri İşletme Mühendisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü alımını yapacağı mühendis adaylarından, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına sadece katılmış olmak, Denizcilik Fakültesi, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yükseköğretim okullarının Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği bölümü mezunu olmak gibi nitelikler araacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularına bugün 20 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler. Adaylar başvurularını en geç 26 Ağustos 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden online olarak veya İzmir İŞKUR bölge müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Aşağıda sizlerle ilgili ilanın bağlantısını paylaşıyor olacağız.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00005113802