Belediye personel Alımı ilanları yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İzmir Karaburun Belediyesine sağlı olan Mimas Bel Gıda Turizm İnşaat İthalat İhracat Üretim Pazarlama Sanayi Ticaret bünyesindeki eksikliği karşılamak için farklı kadrolarda 172 kişilik kadro ile personel alımı ilanı yayımladı. Adaylardan aranacak şartlar ve başvuru yapılacak kadroları sizlerle paylaşıyoruz.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

İzmir Mimas Bel Gıda Turizm İnşaat İthalat İhracat Üretim Pazarlama Sanayi Ticaret A.Ş bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere,

  • 118 Garson,
  • 28 Mutfak Görevlisi,
  • 8 Kasiyer,
  • 8 Şef Garson,
  • 10 Mutfak Personeli,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İlgili Belediye kurumu alımını yapacağı personel adaylarından genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak mesleğe göre ilgili alanda bilgi sahibi olmak, İzmir Karaburun ilinde ikamet ediyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Karaburun Belediyesi Mimas Bel Gıda 172 Personel alımı başvuruları 21 mayıs 2021 tarihi ile başlayacak olup 22 Mayıs 2021 tarihi ile sona erecek. Adaylar başvurularını birna önce gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvuru süreci çok az ve başvuru için adaylar özgeçmiş ve ikametgah belgesi ile birlikte kurumun merkez ofisine başvuru yapmaları gerekmektedir.

İlan hakkında detaylı bilgi Burada: https://media.iskur.gov.tr/45693/izmir-mimas-bel-gida-turz-ins-ith-ihr-uret-paz-san-tic-a-s-22-05-2021.pdf

Editör: TE Bilisim