İzmir Kalkınma Ajansı personel alımı yapıyor. Yayımlanmış olan ilana göre, İzmir Kalkınma Ajansı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre adaylarda Giriş sınavı yapılacak olup, adayların başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. Adaylardan bazı genel nitelikler ve özel nitelikler aranacak olup, adaylar ilgili ilana KPSS puanı ile veya KPSS şartı olmadan başvuru yapabilirler.

Söz konusu ilan ile İzmir Kalkınma Ajansı bünyesine, 6 Uzman Personel, 1 İç Denetçi ve 1 Destek Personeli olmak üzere toplamda 8 kişilik kadro ile personel alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İzmir Kalkınma Ajansı bünyesine alımını yapacağı farklı kadrolardaki personel adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, İzmirin kalkınmasına ve gelişmesine hizmet edecek, dinamik, ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, yeniliğe ve gelişime açık, seyahat engeli olmayan, Kamu haklarından mahrum bulunmayan, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmayan, OHAL nedeni ile kamu görevinden çıkartılmamış olmak, Devamlı görev yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgsi bulunmamak gibi nitelikleri taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 16 Nisan 2018 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 04 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını 09:00 ile 18:00 saatleri arasında Izmir Kalkınma Ajansı’na (Şehit Fethibey Cad. No:49/1 Birlik Plaza Kat:3 GümrükIİZMİR) adresine şahsen veya posta yolu ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurularını yapan adaylar, 14 Mayıs 2018 tarihinde sınava katılacaklardır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.