Eylül’ün de sonuna yaklaşırken haftasında kamu kurum ve kuruluşlarının personel alımları devam ederken bu kapsamda bir personel alım haberi de İzmir İzenerji San. Tic. A.Ş’den geldi. Belediye kapsamında farklı kadrolarda olmak üzere toplamda 370 personel istihdam edilecek olup kadın ve erkek adayların başvuracağı ilanlar başvuru şartları ve kadro detayları haberimizin devamında yer alıyor.

Hangi Kadrolarda Alım Yapılacak?

İzmir İzenerji San. Tic. A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 370 personel alımı yapılacak olup bu kadrolar: 1 işaret dili eğitmeni, 2 el sanatları eğitmeni, 2 çağrı operatörü, 15 büro personeli, 2 boyacı, 10 bahçe bakım elemanı, 1 bilgisayar program teknikeri, 3 hayvan bakıcısı, 2 veteriner, 7 beden işçisi, 300 süpürge işçisi, 3 tır muavini, 2 dağıtım personeli, 20 temizlik personeli, 1 elektrik ustası alımı yapacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

İzmir İZELMAN Belediyesi tarafından farklı pozisyonlarda gerçekleştirilecek alımda adayların her kadro için saplaması gereken şartlar kadroya göre değişiklik göstermektedir. Buna göre genel olarak sağlanması gereken şartlar arasında şunlar yer almaktadır. Türk vatandaşı olmak,5335 sayılı kanunun 30. Maddesine göre emekli olmamış olmak,Devlete karşı işlenen suçlardan mahkum olmamak,Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak, ilgili öğrenim şartını, tecrübe şartını, belge ve sertifika şartını sağlamak gibi özel şartların sağlanması istenmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili kadrolara ilişkin alım ilanı İŞKUR üzerinden yayınlanmış olup adaylar ilana başvurularını www.izernerji.com.tr internet adresinden ilanda istenen belgeleri göndererek başvuru yapacaktır. Buna göre ilgili ilana ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim