İzmir ilinde bulunan İZELMAN şirketi 1992 yılında kurulmuştur. 2005 yılından itibaren ise İzmir Büyükşehir belediyesi ve bağlı şirketinin ortaklığı ile A,Ş. statüsüne kavuşmuştur. İZELAMAN İzmir sınırları içerisinde 13341 kapasiteli otoparkları ile bizlere hizmet sunmaktadır. 

İZELMAN bünyesinde bulunan açık iş pozisyonu ile personel alımı yapacağını ilan etti. İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre İZELMAN Genel Hizmetler Otopark, Özel eğitim İtfaiye Sağlık Hizmetleri Ticaret birimine 80 kişilik boş kadro ile Kadın Şoför alımı yapacğaını ilan etti. Bizde sizlerel ilanın detaylarını paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacakk Kurum: İZELMAN Genel Hizmetler Otopark, Özel eğitim İtfaiye Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş.

Meslek Adı: Şoför ( Yolcu Taşıma ) 

Niteliği : Daimi

Açık İş Pozisyonu: 80

Deneyim Süresi: Tercihen en az 1 yıl

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan başvuru için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Kadın Olmak, 46 Yaşından gün almamış olmak, En az İlköğretim mezunu olmak, İzmir'de ikamet ediyor olmak, Karayolları Trafik Yönetmeliği hikimlerine göre otobüs kullanacaklara verilen D sınıfı sürücü belgesi veya 01 Ocak 2016 tarihinden önce alınmış ancak değişiklik sonrası yenilenmemiş e sınıfı Sürücü belgesine sahip olmak, Son 5 yıl içerisinde Alkollü araç kullanma, 100 ceza puanıi mahkeme kararı gibi nedenler ile ilgili makamlarca sürücü belgesi alınmamış olmak ve herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Kadın Şoför alımı ilanına başvurular ilanın yayım tarihi olan 04 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başladı ve adaylar başvurularını en geç 13 Temmuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece mail yolu ile yapılacak. Bu bağlamda bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde [email protected] adresine göndilerek yapılacaktır. Bunun dışında yapılacak herhangi bir başvuru kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için Buraya Tıklayınız.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim