Türkiye İş kurumu aracılığı ile yayımlanan kurum dışı personel alımı ilanlarına göre 220 kişilik boş kadro ile personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN ve İZENERJi tarafından yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak sizlere haberimizde alım yapılacak kadroları ve başvuru şartlarını aktarıyoruz.

İZELMAN PERSONEL ALIMI KADROLARI:

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı hizmet vermekte olan İZELMAN bünyesine, 6 İşyeri Hekimi, 3 İş Güvenliği Uzmanı ( A Sınıfı ), 1 Dalgıç, 1 İtfaiye Şoförü, 1 Jeoloji Mühendisi, 2 İnşaat Mühendisi, 1 Endüstri Mühendisi, 1 Mimar, 1 Makine Teknikeri, 2 Elektrik Elektronik Teknolojisi Teknisyeni, 1 Fotoğrafçılık Teknikeri, 4 İklimlendirme Sistemleri Teknisyeni, 1 Kaynak Teknisyeni, 2 Makine Teknolojisi Teknisyeni, 1 makine Yağları ve Yağlama Teknikeri, 2 Matbaa Teknisyeni, 2 Metal İşleri Teknisyeni, 1 Metal Teknolojisi Teknisyeni, 18 Motorlu Araçlar Teknolojisi Teknisyeni, 3 Oto Boya Karoseri Dorultma Teknkeri, 12 Otomotiv Elektromekanik Teknisyeni, 6 Otomotiv Teknolojisi Teknikeri, 2 Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni, 2 Çelik Kaynakçısı, 1 Dış Lastik Tamiricisi, 2 NC-CNC Tezgah İşçisi, 11 Oto Bakım Onarımcısı 2 Otomotiv Boya Ustası, 2 Otomotiv Elektrikçisi, 7 Otomotiv Diagnostik, 3 Ön Düzen ve Balans Ayarcısı, 5 Tesviyeci ve 1 Grafiker Tasarımcısı olmak üzere toplamda 110 Personel Alımı yapılacak.

İZENERJİ PERSONEL ALIMI KADROSU:

İZENERJİ bünyesinde görevlendirmek üzere 100 kişilik boş kadro ile Bayan adaylar arasından Özel Güvenlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İzmir İZENERJİ ve İZELMAN bünyesine alımını yapacağı perosnel adaylarından bazı nitelikler arıyor. Buna göre adayların başvuru yapabilmeleri için aşağıdaki şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Başvuru Tarihi İtibari ile 40 yaşından gün almamış olmak,
  • Askerlik hizmetini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Mesleği ile ilgiliMesleki  yeterlilik belgesine sahip olmak,
  • Tercihen 1 yıl deneyimli olmak,
  • En az 1 yıl İzmir'de ikamet etmiş olmak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • En az lise mezunu olmak,

BAŞVURULAR:

İzmir İZENERJİ ve İZELMAN bünyesine alımını yapacağı 220 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Adaylar başvurularını son başvuru tarihine kadar şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Söz konusu personel alımı ilanları Türkiye İş Kurumu Kurum Dışı ilanlar kısmında yayımlanmıştır. İlanları www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden inceleyebilirsiniz.