Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilanlara göre İzmir'de yeni personeller alınacak. İŞKUR da 6 farklı ilan ile 225 Kamu Personeli alımı yapılacağı açıklandı. Belediyeler, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kazı Başkanlıkları ve kurumlar bünyelerine alım yapacaklar. Farklı pozisyonlarda ve niteliklerde personel alımı detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye CUmhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi şartlar aranacaktır.

ALIM YAPACAK BELEDİYELER VE KURUMLAR:

1. İzmir Kemalpaşa Ulucak Höyük Kazı Başkanlığı: 15 Kişilik boş kadro ile Kazı İşçisi alımı yapılacağı belirtildi. 

2. İzmir Efes Antik Kazı Başkanlığı: 13 Kişilik boşluk ile 7 İşçi, 1 Arkeolog, 2 Restoratör, 3 Öğrenci alımı yapılacak. 1 İle 3 Yıl deneyimli olmak şartı aranacak.

3. İzelman Gen. Hiz. Oropark, Özel Eğitim İtfaiye Sağlık Hizmetleri: 100 yolcu taşıma şoförü 1 İnşaat Teknikeri, 1 Elektrik Elektronik Mühendisi, 1 Mimar, 1 Petrol v Doğalgaz Mühendisi, 1 Yazılım Mühendisi, 2 Meteoroloji ve Malzeme Mühendisi, 1 Jeodezi ve Fotogrametri Öühendisi, 1 Gıda Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 1 Enerji Sistemleri Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi, 2 Spor Eğitmeni, 2  İş Güvenliği Uzmanı ( C Sınıfı ), 6 Büro Elemanı, 1 Vasıfsız İşçis alımı, 1 Hemşire olmak üzere 123 personel alımı yapılacak.

4. İzmir Beydağ Belediyesi: 1 Kişilik boşluk ile İşnaat Ustası alımı yapılacak.

5. İzmir Tire Belediyesi: 1 Hemşire, 5 Büro İşçisi,1 bahçe Bakım Elemanı, 1 Kasiyer, 1 Garson, 1 Elektrik Teknisyeni, 1 Halkla İlişikiler ve Organizasyon, 1 Ziraat Mühendisi, 1 Jeoloji Mühendisi olmak üzere toplamda 13 personel alımı yapılacak.

6. İzmir Bornova Belediyesi: 60 İşçi Alımı Yapılacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilanlar İŞKUR üzerinde ilan edilmiş olup adaylar başvurularını ilgili belediyelere ve kurumlara şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca başvuru tarihleri dışında yapılmış olan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANLARIN DETAYLARI: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/