İzelman kurum dışı kamu işçisi alım ilanı açıkladı. Büro memuru kadrosunda daimi sürede 1 kişilik personel alımı gerçekleştirilecek. Bu alımlarda daimi sürede görevlendirilecek olan büro elemanı alımı başvurular 9 Mart 2020 tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi ise 11 Mart 2020 tarihinde son bulacak. Adaylar başvurularını özgeçmiş hazırlayarak mail yolu ile bildirmeleri gerekiyor. personel @izelman.com.tr adresi üzerinden başvurular yapılacak ve sadece uygun görülen adaylar mülakata çağırılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak, erkek adayların askerliğini tapmış olmaları ya da askerlikten muaf olmaları gerekli olacak. 1 yıl iş tecrübesine sahip olmak gerekmektedir Eğitim şartlarında ise en az lisans mezunu olmak gerekli olacak. Müracaat koşullarından bir tanesi de TCK 53. madde hükümlerine göre ilan detaylarında açıklanan suçlardan mahkum olmamak gerekmektedir. Başvuruda fotoğraflı özgeçmiş ile başvurular yapılabilecek.

Büro personeli dışında farklı kadro ve eğitim düzeylerindeki alımlara başvuru yapmak isteyen adaylar İzmir Büyükşehir Belediyesi cv bankasına kayıt yaptırmaları ve başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir. İlan detaylarına erişmek için http://bit.ly/2TRdP5K

6 BİN 480 PERSONEL GÖREV YAPIYOR;

İzmir Büyükşehir Belediysinde açıklanan rakamlara göre; ESHOT Genel Müdürlüğü 3679, İZSU Genel Müdürlüğü 664 ve İZELMAN 572 kişi, Belediyenin farklı birimlerinde 1565 kişi görev yapıyor. İZelman'ın toplam görev yapan kadrolarındaki görevlisi sayısı 6480 olarak açıklandı.

İŞİN OLSA / İZMİR