İstanbul Teknik Üniversitesi personel alımı yapacağını 05 Mayıs 2019 tarihinde ilan etmişti. Bu kapsamda başvurularına başlayan adaylar en geç 20 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuru yapacak. Toplamda 2 kişilik boş kadro ile personel alımı yapan İTÜ, Bugün resmi gazete'de yayımlanmış olan ilana göre personel alım sayısını arttırdı. 

ALIM KADROLARI NEDİR?

İstanbul Teknik Üniversitesi 05 Mayıs 2019 tarihli ilanına göre toplamda 2 kişilik boş kadro ile, 1 Kıdemli Yazılım Uzmanı ve 1 Web Programlama ve Görsel Tasarım Uzmanı alımı yapacağını ilan etmişti. Ancak 08 mayıs 2019 tarihli resmi gazete yayınına göre Kıdemli Yazılım Uzmanı kadrosuna 1 kişilik alım sayısı 2 olarak değiştirildi.

KIDEMLİ YAZILIM UZMANI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI!

1. SBP Kriterleri

1.1. Kıdemli Yazılım Uzmanı (2 Kat) Bu kadroda 1 (bir) personel istihdam edilecektir.

1. ASP.NET Web servisleri, WCF ve ASP.NET Web API teknolojisi ile uygulama geliştirme konusunda tecrübe sahibi olmak

2. XML, XSL, XSL Transform konularında deneyimli olmak.

3. ADO.NET, Microsoft Entity Framework teknolojilerinde deneyimli olmak.

4. HTML 5, CSS, JavaScript konularında deneyimli olmak.

5. jQuery JavaScript Framework’ü kullanımı ve jQuery JavaScript Framework’ü kullanarak komponent geliştirilmesi konusunda deneyimli olmak.

6. React JS teknolojisi ile uygulama geliştirme konusunda tecrübe sahibi olmak.

7. Web Socket teknolojisi ile uygulama geliştirme konusunda tecrübe sahibi olmak.

8. Web Farm ortamıyla uyumlu ASP.NET uygulamaları geliştirme konusunda deneyimli olmak.

9. URL Rewriting teknolojisinin kullanarak uygulama geliştirme konusunda tecrübe sahibi olmak.

10. Servis Tabanlı Mimariler konusunda tecrübeli olmak, Servis tabanlı uygulama ve altyapı tasarımı konusunda deneyimli olmak.

11. Yazılım Geliştirme Süreçleri konularında deneyimli olmak.

12. SCRUM Metodolojisi konusunda bilgi sahibi olmak.

13. Nesneye Dayalı Modelleme ve Tasarım, Gereksinim Analizleri, Kullanım Senaryoları, Tasarım Kalıpları, UML (Unified Modeling Language), BPM (Business Process Management) ve BPMN (Business Process Management Notation) konularında deneyimli olmak.

14. Microsoft .NET Platformu kullanarak Web Tabanlı Uygulama geliştirme konusunda en az 3 yıl yazılım geliştirme tecrübesine sahip olmak.

15. Microsoft .NET Platformunda C#.NET, ASP.NET, ASP.NET MVC, .NET CORE MVC teknolojileri üzerinde yazılım geliştirme tecrübesine sahip olmak.

16. MSSQL veri tabanı teknolojisi üzerinde T-SQL dilini kullanarak en az 3 yıl yazılım geliştirme tecrübesine sahip olmak.

17. Üniversite Elektronik Belge Yönetim Sistemi süreçleri hakkında tecrübe sahibi olmak.

18. Microsoft.NET tabanlı uygulamalar ile Oracle veri tabanı teknolojisi üzerinde PL/SQL dilini kullanarak yazılım geliştirme tecrübesine sahip olmak.

19. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak ya da askerlik görevinden muaf olmak tercih sebebidir

İlagili ilan için daha detaylı bilgi almak için ve diğer kadro bilgilerine ulaşmak ve başvuru kılavuzunu incelemek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim