İTKİB Personel Alımı 2015
İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri ( İTKİB ) yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda alım yapacak. vİstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri ( İTKB ) Genel Sekreterliği'ne yapacağı sözlü sınav ile belirleyerek, Uzman Yardımcısı Kadrosunda görevlendirilmek üzere 18 adet Uzman Yardımcısıi İdari Memurluk Kadrosunda Görevlendirmek üzere 3 ader İdari Memur ve Bilgisayar Kadrosunda Görevlendirek üzere 2 ader Bilgisayar Programcısı olmak üzere toplamda 23 adet Personel alacaktır. 
Başvuru için sınava girecek adaylar, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmalı, Askeri görevini yapmış veya ertelemiş veya bu görevden muaf olmuş olmalı, 18 yaşını geçmiş olmalı,Kamu haklarından mahrum bulunmamalı dır. Ancak bu şartlra dahilinde sınava katılabilirler. 
İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri bünyesine Uzman Yardımcısı ve Bilgisayar Programcısı kadrosuna başvuruda bulunabilmeleri için İngilizce Yabancı dil bilgisinden,ÖSYM tarafından 2013-2014 yıllarında gerçekleşen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavlarından en az 70 ve yukarı puan almış olmak veya dil yeterliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak, (Yabancı dil puan veya seviye değerlendirmeleri ÖSYM'ce geçerliliği kabul edilen ve ÖSYM'nin denklik gösterdiği tablolara göre yapılacaktır.(İkinci yabancı dil tercih sebebi olacaktır)
Uzman Yardımcısı ve Bilgisayar Programcısı kadrosuna başvurmak için 06-07 Temmuz 2013 veya 05-06 Temmuz 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında, belirlenen puan türünden en az 70 puan almış olmalısınız. 
İdari Memur Kadrosu için; 27-28 Eylül 2014 ve 05-06 Temmuz 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP93 ve KPSSP29 türünden en az 70 puan almış olmalısınız. 
İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri iş başvurusunda bulunabilmeniz için şu belgeler istenilmektedir:
1- Genel Sekreterliğin Wep Sitesindeki iş Talep Formu,
2- T.C. Kimlik numarası yazılı Kimlik, ( Kimlik fotokopisinin aday tarafından kendine ait olduğunu belirlenmesi için imzalanması)
3- 2 adet Vesikalık Fotoğraf
4-  KPSS Sonuç Belgesinin Fotokopisi,
5- Öğrenim Diploması veya Mezuniyet Belgesinin Orjinali Görülmek kaydı ile fotokopisi,
6- Yeni Yazılmış Güncel Özgeçmişiniz ( CV) 
7- Yabancı Dil Sınavından asgari puanı aldığını gösterir belgenin fotokopisi,
Başvurularınızı ancak bu belgelere sahipseniz gerçekleştirebilirsiniz.
Başvurular; 
İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği Evrak Birimine En Geç 5 Mayıs 2015 Tarihinde Saat 17:00 Mesai bitimine kadar Şahsen veya Posta ile yapılmaktadır. Son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
İletişim Bilgileri;
İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (İTKİB)
Çobançeşme Mevkii Sanayi Cad.Dış Ticaret Kompleksi B Blok 34196 Yenibosna/İSTANBUL
(212) 454 02 00
www.itkib.org.tr
İlanın Tam Metni İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim