Aktif olarak faaliyet hayatlarına devam eden kurum ve kuruluşlar itfaiyeci arayışlarını sürdürüyor. Eğer sizde itfaiyeci personeli olarak çalışmak istiyorsanız Kamu Personeli Seçme Sınavında girip oradan puan alıp atanmayı beklemek yerine hemen gerekli ilanlara niteliklere uymanız ile başvuru yapabilir ve öz geçmiş formunuzun değerlendirmesi ile birlikte çalışabilecek nitelikte olduğunuz düşünülürse kurumda çalışmaya başlayabilirsiniz.
Faaliyet hayatına devam eden kurum ve kuruluşlar kurmsal kimlikler ile personel alım ilanların devam etmektedir. Şuanda iş ilanlarını incelediğimizde aktif üç kurumun itfaiyeci personeli görevinde çalışmak üzere arayışlarını sürdürdüğünü görmekteyiz.

Hangi Kurumlar Alım Yapıyor

İtfaiyeci personeli olarak verilen iş ilanlarını incelediğimiz de
İtfaiyeci - TUSAŞ ( Türk Havacılık ve Uzay Sanayi ) 
İtfaiye Personeli 
İtfaiye Görevlisi 

Yukarıda ki pozisyonlarda çalışmak üzere iş aktif ilanların olduğu görülmektedir.

Şaun için yukarıda adı geçen pozisyonlardan farklı olarak itfaiyeci personel alımı yapılmadığı görülmektedir ancak ilanlar sürekli olarak yenilendiği için faaliyet hayatına devam eden kurum ve kuruluşların bünyelerinde istihdam etmek üzere açık olduğunu tespit ettiği kontenjanlara alım yaptıkları bilinmektedir. TUSAŞ başta olmak üzere itfaiyeci personeline ihtiyaç duyan kurum ve kuruluşlar kendi kimlikleri ile ilan vermeye devam etmektedir. Sizde verilen ilanları incelemek ve söz konusu nitelikleri öğrenerek öz geçmiş formunuzu bırakmak istiyorsanız aşağıda bulunan linki takip edebilirsiniz

http://www.kariyer.net/itfaiye-gorevlisi-is-ilanlari-p909
 
Editör: TE Bilisim