Türkiye’de faaliyet gösteren vakıf üniversitelerinden biri olanİstinye Üniversitesi tarafından idari ve teknik personel alımı yapılacaktır. İlgili kariyer sitesinde yayınlanan yeni ilanlara göre 7 farklı pozisyonda alım gerçekleştirecek olan İstinye üniversitesi tarafından spor takımları sorumlusu, depo görevlisi, kütüphane uzman yardımcısı, kütüphane uzmanı, bilgi işlem uzmanı, öğrenci işleri uzmanı, muhasebe görevlisi alımı yapacaktır. Kadrolara ilişkin personel alımında adayların her bir kadro için farklı alım ve başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Spor Takımları Sorumlusu Başvuru Şartları

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Microsoft Office Programlarını bilen,Üniversitelerin SKS ya da benzer içeriklerinde görev yapmış,Spor takımları kurmuş ve yönetmiş,Turnuva, tören vb. aktivite organizasyonlarında aktif ve tercihen yönetici görevleri üstlenmiş,İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişimi kuvvetli, sorumluluk sahibi, inisiyatif kullanabilecek,Tercihen İngilizce bilen,Erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış.

Depo Görevlisi Alımı

En az MYO mezunu, Depo yönetimi konusunda deneyim sahibi,Takım çalışmasına yatkın ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Ms Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Askerlik hizmetini tamamlamış (Erkek adaylar için),Tercihen İstanbul Avrupa Yakası’nda ikamet eden adayların başvurusu alınacaktır.

Kütüphane Uzman Yardımcısı Alımı

Kütüphanede görev yapacak olan adayların Üniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi bölümlerinden mezun,Yayınları takip edebilecek derecede İngilizce bilen,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Ofis programları ve kütüphane otomasyon programı kullanımında deneyimli olması şartlarını sağlanması istenmektedir.

Kütüphane Uzmanı Başvuru Şartları

Üniversitelerin Bilgi ve Belge Yönetimi bölümlerinden mezun,Yayınları takip edebilecek derecede İngilizce bilen,Üniversite kütüphanelerinde en az 2 yıl deneyim kazanmış olan,Kataloglama ve süreli yayın takibi yapabilecek,Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,LC ve NLM sınıflama sistemlerine hakim,Ofis programları ve kütüphane otomasyon programı kullanımında deneyimli adaylar aranmaktadır.

Bilgi İşlem Uzmanı Alım Şartları

Meslek Yüksek Okullarının Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümü ya da ilgili Fakülte mezunu,Üniversitelerin Bilgi Teknolojileri departmanlarında çalışmış,Konferans Salonu, Derslik ve Laboratuvar Teknik donanımları konusunda bilgi sahibi ve alanında minimum 4 yıl deneyimli,Akademik ve idari personele teknik destek hizmet vermiş,Üniversitenin ihtiyaç duyacağı diğer bilgi işlem hizmetlerini yerine getirebilecek,Planlama ve problem çözme yeteneği gelişmiş,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış. Olması istenmektedir.

Öğrenci İşleri Uzmanı

İlgili alım için adaylardan istenen şartlar arasında Ön lisans veya lisans mezunu,En az 5 yıl öğrenci İşleri birimi deneyimi olan,B2 seviyesinde İngilizce bilgisi olan,Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilen,Üniversite süreçleri ile ilgili mevzuat, yönerge ve yönetmeliğe hakim olan,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekmektedir.

Muhasebe Görevlisi Alımı

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,Daha önce benzer görevde tecrübe edinmiş,

Muhasebe programına veri girişi yapılması, (Oracle bilmesi tercih sebebidir.)Fatura ve irsaliye düzenleyebilecek,Cari takibi ve mutabakat yapabilecek,Günlük kasa tahsilatı ve ödemelerin gerçekleştirebilecek,Stok takibi ve raporlamaları yapabilecek,Resmi ve özel kurum yazışmalarını yapabilecek,Evrakları arşivleyip dosyalayabilecek,Günlük finansal hareketlerin muhasebeleştirebilecek, Banka ve Sanal pos işlemlerini yapabilecek,Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmayan,Cevizlibağ bölgesine ulaşım problemi olmayan adaylar aranmaktadır.

İlgili alımlara online başvuru yapmak için: http://bit.ly/2mclQW1