İstanbul Büyükşehir Belediyesine 150 mahallede personel alımı müjdesi geldi.

İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde 150 kreş yapımı tamamlanmak üzere olduğunu aktaran Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu konuda sosyal medya hesabı üzerinden yeni açıklamalar yaptı. Açıklamanın detayları ise şu şekilde oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "İstanbul'un çocuklarına söz verdiğimiz kreşlerin yapımı bitmek üzere. Şimdi bu kreşler için 'Yuvamız İstanbul' diyen çalışma arkadaşları arıyoruz" dedi.

HANGİ KADROLARDA ALIMLAR YAPILACAK?

Kreşlerde görevlendirilecek olan personellerin çoğunlu okul öncesi öğretmeni ile çocuk gelişimi bölümlerinden mezun olan adaylar olacak. Diğer kadrolarda da personel alımları yapılması bekleniyor. Okul öncesi öğretmeni ile çocuk gelişimi ve eğitimi kadrosundaki alımlar şuanda devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda başvuruların kariyer.ibb.istanbul adresi üzerinden özgeçmişlerin gönderilmesini istedi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kariyer.ibb.istanbul adresine giriş yapmak ve ardından bu sayfaya üye olmak, üye olurken ad, soyad, e-posta, şifre bilgileri girmek yeterli olacak. Adaylar portala giriş yapmak öz geçmiş göndermek yeterli olacak.  Başvurularda Kpss şartı aranmayacak. Adaylar başvurularını tamamlanmasının ardından uygun görülen adaylar için mülakat sınavına davet edilmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim