29 Ekim tarihinde açılışı yapılacak olan Türkiye’nin en büyük Havalimanı ve Dünya'nın en büyük Havalimanlarından bir tanesi olan İstanbul Yeni Havalimanına İGA bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 Bin 500 güvenlik görevlisi alınacak.

BİR ÇOK POZİSYONDA PERSONEL ALIMI;

Bilindiği gibi 2013 yılında inşaatına başlanan yap işlet devret modeli ile İstanbul'da kurulan İGA Havalimanı İnşaatı tamamlandı e 29 Ekim tarihinde açılışı gerçekleşecek. Yıllık doksan milyon yolcu kapasitesine sahip olan hava yolları Türkiye'de ve Dünya genelinde 150'den fazla havayolu şirketine ev sahipliği yapılacak. Bununla birlikte personel ihtiyacının giderilmesi için ise alımlar devam ediyor. Açıklanan personel alım ilanına göre güvenlik görevlisi yanı sıra SAP uzmanı, ısıtma soğutma teknikeri, elektrik teknisyeni, elektronik sistemler otomasyon görevlisi, UPS uzmanı, otomasyon teknikeri, kaynak teknikeri, muhasebe ve finansman elemanı, güvenlik müdürü kadrolarında alımlar yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Kadın erkek güvenlik görevlisi alımlarında adayların 5188 sayılı özel güvenlik sertifikasına sahip olmaları, yaş şartında 35 yaşını geçmemiş olmaları, diksiyonu düzgün, vardiyalı çalışmaya uygun, boy kilo orantısına sahip, tercihen sivil havacılık sertifikasına sahip, vardiyalı çalışmaya uygun adayların başvuru yapması istenilmektedir.

Personellerin lojman imkanı bulunacak. Dolgun ücret, yemek, servis, ssk gibi imkanlarının olacağı belirtildi.

İlan detayları: https://goo.gl/J2bt1B

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim