Sağlık Bakanlığı Yatırım Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde yapımları devam eden ve tamamlanan şehir hastanelerinin ihtiyaç bulunan kadroları için özel firmalar aracılığı ile çok sayıda personel alımları yapacak.

BURSA ŞEHİR HASTANESİ;

Roche Diagnostics A.Ş. üzerinden açıklanan ilana göre Laborant Teknisyeni, Bilgi İşlem Sorumlusu, Teknik Servis personeli, kalite Sorumlusu, Lojistik Depo Sorumlusu, product manager kadrolarında alımlar yapılacak.

Product manager alımlarında lisans mezunu ve Tıbbi cihaz tesis ile endüstrisinde 3 yıl yönetim pazarlama alanında görev yapmış olmak gerekmektedir. İngilizce bilgisine sahip olmak, office programlarına sahip olmak, sürücü belgesi, Office programları kullanabilmek şartları aranacak.

Genel başvuru şartlarında ise Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olan ve başvuru yapacağı alanda en az 3 yıl deneyime sahip olmak, iletişim becerilerine sahip olan, Office programlarına sahip olan, esnek çalışma saatlerine uyumlu, Bursa ilinde ikamet eden, erkek adayların askerliğini tamamlamış olanlar başvuru yapabilirler. İlanlara erişmek için https://www.kariyer.net/firma-profil/roche-diagnostics-turkey-a-s-22273-13479 adresinden erişebilirsiniz.

İSTANBUL ŞEHİR HASTANESİNE PERSONEL ALIMLARI;

Adayların lisans mezunu olmaları ve 5 yıl hastane birim yönetici alında ya da proje yöneticisi tecrübesine sahip olmaları kurum kültürünü benimsemiş olmaları, profesyonel imaja sahip olmak, takım çalışmasına önem veren, problem çözme konusunda yetenekli sonuç odaklı, sunum ve raporlama becerisinde bulunan Office programlarını iyi derecede kullanılabilen, tercihen iyi derecede İngilizce bilgisi olan adaylar birim yönetici alımlarına başvuru yapabilirler.

https://www.kariyer.net/is-ilani/gizli-firma-birim-yoneticisi-istanbul-sehir-hastanesi-2471930