İstanbul Üniversitesi personel alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde belirtmişti. Duyuru Kasım ayında Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmıştı. Buna göre, İstanbul Üniversitesi bünyesine 133 kişilik boş kadro ile farklı kadrolarda alım gerçekleştirecek. İstanbul Üniversitesi bünyesine, Hemşire, Ebe ve Diğer Sağlık Personeli pozisyonlarında alım yapacak. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştı ve artık sona ermektedir. Adaylar aşağıda belirtilen şartları taşımaları durumunda başvurular kabul edilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul Üniversitesi bünyesine, Özel bütçeden 91 Hemşire, Döner Sermayeden 16 Hemşire ve Lise mezunu Döner Sermaye bütçesinden 20 Hemşire, 4 Ebe, 2 Diğer Sağlık personeli alımı gerçekleştrecek. Buna göre adaylar, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve Haftalık 40 Saati geçmeyecek şekilde belirlenen görevlerde gece dahil olmak üzere Vardiyalı çalışmayı kabul etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca adaylardan özel olarak 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisasn mezunları için KPSSP3 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olmaları gerekli ve kadrosuna göre gerkli bölğmlerden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İstanbul Üniversitesi 28 Kasım 2017 tarihinde 133 sözleşmeli personel alım duyurusu yapmıştı. Buna göre başvurular ilan ile birlikte başlamış olup, adaylar en geç 12 Aralık 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, www.istanbul.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Uygulamamızı indirerek sürekli olarak memur personel alımlarının cebinize gelmesini sağlayabilirsiniz.

Android Cihazlar için Google Play'dan Buradan

İOS ( İphone ve İpad ) cihazlarına App Stroden Buradan

Editör: TE Bilisim