Devlet Personel Başkanlığı sitesinde 31 Aralık 2017 tarihli duyuruya göre İstanbul Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini için alım yapacağını belirtti. İstanbul Üniversitesi “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği”nin ilgili maddeleri ve “İstanbul Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atama Yönergesi” uyarınca Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına eleman alımı yapacak. Her kadro için alım alanları farklı olup bu alanlara ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

İstanbul Üniversites akademik personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Alım yapılacak ünvanlar için Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi, Herhangi bir devlet hizmeti yükümlülüğü bulunmaması, Erkek adaylar için askerliğiniyapmış veya ilgili olmamak şartları aranmaktadır. Adaylar bunitelikleri ve özel nitelikleri taşımaları dahilinde başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR:

Başvurular, İlanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular 31 Aralık 2017 tarihi ile 14 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular şahsen yapılacak olup bunun dışında posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.