İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Personel Alımı 2016
İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri personel alıyor. İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 21 adet Personel alacak. Sizde İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri 02 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki çalışan kadrosundaki eksikliği tamamlamak üzere 11 adet Uzman yardımcısı ve 10 adet memur olmak üzere toplamda 21 adet Memur Personel alacak. Alınacak olan Memur Personeller, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri tarafından sözlü sınava tabii tutularak kadroya alınmaları sağlanacaktır. Sınava katılmak için istenilen şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL NİTELİKLER:
     - Askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar,
     - 18 yaşını doldurmuş olan adaylar,
     - Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - Herhangi bir cezaya maruz kalmamış olan adaylar,
     - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,
      -2014 ve 2015 yıllarında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olan adaylar, 
BAŞVURULAR:
başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 29 Şubat 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Başvurular şahsen veya posta yolu ile gerçekleşecektir. 
Editör: TE Bilisim