Sağlık Bakanlığı ülke genelinde pek ilçede şehir hastanelerin inşaatını tamamladı. Sağlık yatırımları Genel Müdürlüğünün açıkladığı rakamlara göre 10 şehirde hastaneler hizmet vermeye başladı. Ankara Etlik Şehir Hastanesi, Konya Karatay, Gaziantep, Tekirdağ, Kütahya, Kocaeli, İzmir, İstanbul illerindeki şehir hastanelerin inşaatları 2020 yılında tamamlanması planlanmaktadır. Bu hastanelere çok sayıda işçi, personel alımı yapılacak.

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi projesinde görevlendirilecek olan personeller için kariyer portalı üzerinden açıklanan ilanlarda farklı eğitim düzeylerinde istihdamlar yapılacak. Bu kadrolardan bazıları şunlardır; Bilgi işlem sorumlusu, laboratuar teknisyeni, bilgi işlem sorumlusu, teknisyen servis personeli, lojistik ve depo sorumlusu, sorumlu teknisyen kadrolarında istihdam edilecek.

İLAN DETAYLARI;

Adayların lise, önlisans ve lisans mezunu olması, alanlarında iş tecrübesine sahip olması, askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, office programlarına hakim olmaları, seyahat engelinin bulunmaması, ikamet şartlarını taşımaları, takım çalışmasına önem veren adayların başvuru yapmaları istenildi.

BAŞVURULAR;

Başvurular kariyer portalları üzerinden açıklandı. Diğer yandan İŞKUR üzerinden de bir ilan duyuruldu. Bu ilan numarası ise 00005334538 olarak açıklandı. Bu ilanda inşaat işçisi kadrosunda alımlar yapılacak. Adaylar bunun için işkur üzerinden arama yaparak ilan detaylarına erişebilirler. kariyer portalından yapılacak alımlarda http://bit.ly/2VJPuS0 linkini yeni tarayıcıdan açmaları ve başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim