Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, İstanbul'un en çok yolcu taşımacılığı yapan havayollarından bir tanesidir. Yurt içi ve yurt dışı her gün binlerce seferin yapıldığı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanında boş bulunan pozisyonlar için personel alımı yapılmaya devam ediyor. Alımlar hakkında İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı bilgi verdiği gibi yine interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile de personel alımları hakkında açık pozisyonlar duyurulmaktadır.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanının interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yeni yayımladığı açık pozisyonlara bakıldığında çok sayıda personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Açık Pozisyon Sayısı: 6

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN PERSONEL ALINACAK


İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yayımladığı 6 pozisyon için personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alınacak.

Muhasebe Uzmanı
Engelli Personel (Engelli)
Muhasebe Memuru
Misafir Karşılama Görevlisi
Teknisyen
Garson

Yukarıda bulunan açık pozisyonlar için personel alımı yapılacaktır.

NASIL MÜRACAAT EDİLİR

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için personel alımı yapacak. Peki nasıl müracaat edilir. Adaylar aşağıda yer alan linki takip ederek uygun bulunan pozisyonlar için başvurularını gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/WY0bxe
Editör: TE Bilisim