Ülkemizin en önemli havalimanları arasında yer alan ve her sene milyonlarca kişinin hava trafiğini gerçekleştirdiği İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanında her sene sefer sayısı artmakta olup müşteri ilişkilerinin artması için sık sık yenilikler yapılmaktadır.

Açık olan pozisyonların doldurulması için sıklıkla kariyer siteleri üzerinden ilanlar duyurmakta olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı personel alımı başvurularını kabul etmekte ve gelen başvuruları incelemekte olup uygun bulduğu adayları iş başı yaptırmaktadır. yeni ilanlara göre çok sayıda memur ve personel alımı yapılacağı görülüyor. Peki alınacak pozisyonlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı iş ilanları için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki aranacak şartlar nedir? Buna göre adayların pozisyonlar için aranan asgari düzeyde diplomaya sahip olmak, iletişim becerileri güçlü olmak, müşteri ilişkilerinde becerikli olmak, kılık kıyafetine özen göstererek bakımlı olmak, diksiyonu düzgün olmak, ses tonuna güvenir olmak, tercihen İstanbul'da ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar nedir, nasıl başvuru yapılır?

POZİSYON ile BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı çok sayıda memur ve personel alımı yapıyor. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? terminal danışma memuru, otopark görevlisi, köprü operatörü, vergi uzmanı, terminal OCC memuru, garson, engelli personel, mutfak komisi, elektrik elektronik teknisyeni, kalite güvence uzmanı, finans uzmanı, misafir karşılama personeli vb. gibi pozisyonlar için memur ve personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanında istihdam etmek için nasıl başvuru yapabilir? Adayların öncelikle https://goo.gl/iTfD8Z linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Bu link aracılığı ile adaylar müracaatlarını uygun olduğu pozisyonlar için gerçekleştirebilecektir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim