Ülkemizin en önemli havalimanlarından bir tanesi olan ve aylık olarak milyonlarca kişinin ayak bastığı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı açık pozisyonları için personel alımlarını gerçekleştirmektedir.

Bilindiği üzere İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanını ISG, 2008 yılında işletmesi konusunda 20 yıllığına devir almıştır. Bu süre boyunca ilgili firma havalimanının işletmesi, bakım, onarım, konaklama, yakıt vb. gibi alanlarını yönetmekte olup açık pozisyonları için çok sayıda personel alımları da gerçekleştirmektedir. Peki İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı hangi pozisyonlar için personel alınacak ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapılacak Kuruluş: İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı
Farklı Pozisyon Sayısı: 15'e Yakın
Alınacak Personel Sayısı: Çok Sayıda

ALINACAK POZİSYONLAR

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanında istihdam etmek üzere 15'e yakın kadroya çok sayıda personel alımı yapılacaktır. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Mekanik Teknisyeni
Şoför/Sürücü
Depo Elemanı
Depo Elemanı
Otopark Görevlisi
Misafir Karşılama Elemanı
Muhasebe Uzmanı
Kat Görevlisi
Receptionist
Engelli Personel

Yukarıda İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için alınacak olan pozisyonların bazıları verilmiştir. Başvuru bilgileri aşağıdaki alana paylaşılmaktadır.

BAŞVURULAR

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda belirtilen linki takip etmesi, tüm pozisyonları görüntülemesi, ilgili niteliklerin ne olduğunu öğrenmesi ve müracaatlarını tamamlaması gerekmektedir.

https://goo.gl/xKFZvQ
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim