İstanbul Maden ve Metalleri İhracatçı Birlikleri Personel Alımı 2016
İstanbul Maden ve Metalleri İhracatçı Birlikleri personel alımı yapıyor. İstanbul Maden ve Metalleri İhracatçı Birlikleri bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere istenilen niteliklerde personel alacak. Sizde başvuruda bulunmak için alt kısımdaki bilgileri inceleyebilirsiniz.
İstanbul Maden ve Metalleri İhracatçı Birlikleri 02 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeli personel ihtiyacını karşılamak adına, yapılacak giriş sınavı ile 4 adet Personel alacaktır. Yapılacak olan giriş sınavı sözlü biçinde gerçekleşecektir. Adayların İstanbul Maden ve Metalleri İhracatçı Birlikleri bünyesine başvuruda bulunabilmeleri için alt kısımda istenilen niteliklere uygun bir aday olmaları gerekmektedir. İstenilen şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
GENEL NİTELİKLER:
      - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
     - 18 yaşını doldurmuş olan adaylar,
     - Henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar,
     - Üniversiteyi istenilen niteliklerde bitirmiş olan adaylar ( bu şart hakkında bilgi almak için ilanın tam metnin inceleyebilirsiniz. )
     - Herhangi bir suça sahip olmayan adaylar, 
     - Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumuna sahip olmayan adaylar,
     - 2014 ve 2015 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olan adaylar,
     - Askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 29 şubat 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Başvurular şahsen veya posta yolu yapılacaktır.