İstanbul KASDAŞ kurumunun İŞKUR aracılığıyla yayımlağı personel ilanlarına göre aynı kurum içerisinde farklı pozisyonlarda personel alımına ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Toplamda 35 işçinin alınacağı kurama yönelik alımların başvuru detaylarını sizler için detaylandırdık. Yayımlanan personel alımlarına başvuru yapacak olan adaylarda KPSS şartı aranmayacağı belirtildi.

POZİSYON DETAYLARI

KASDAŞ kurumu bünyesine yapılacak olan personel alımına göre açık olucak pozisyonlar şu şekilde belirtildi; " Peyzaj (1), Havuz İşçisi (1), Marangoz Ustası (1), Operatör (1), Park İşçisi (24), Şöfor (3), Usta Bahçıvan (4) olmak üzere toplamda 35 kişinin kurumun bünyesine alınacağı açıklandı. Yapılacak olan personel alımları için belirlenen genel şartları ve özel şartları taşımayan adayların başvurularının kabul edilmeyceği açıklandı.

BAŞVURU DETAYLARI

Yapılacak olan personel alımı için belirlenen genel başvuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, askerlik ile ilgili bir sorunu olmamak, vardiyalı ve ekip çalışma sistemine ayak uyduracak, güvenlik soruşturmasından olumlu puan alabilecek, adli sicil belgesinin temiz olması, özel şartları barındırması" adaylardan istenilen genel şartlardandır. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

KASDAŞ tarafından belirlenen pozisyonlar için yapılacak olan personel alımları sadece KASDAŞ'ın resmi mail adresine yapılacağı belirtildi. Belirtilen mail adresi KASDAŞ tarafından pozisyonlar için yayımlanan kılavuzlarda yazılı olmaktadır.

Personel Alımı için Yayımlanan Kılavuzlara Ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim