İstanbul kapsamında personel alımları devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR yeni personel alımı ilanları yayımlandı. Bu kapsamda İstanbul İSYÖN bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere personel alımı yapılacak. Bu kapsamda İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilanlar hakkında detayları aktaracağız.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

  • Cankurtaran Şefi 49,
  • Cankurtaran 558,
  • Dron ( İnsansız Hava Aracı ) Kullanıcısı 2,
  • Kaptan Yardımcısı 4,
  • Kaptan 5,

Bu kapsamda İstanbul İSYON toplamda 618 kişilik kadro ile Perosnel Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İstanbul İSYÖN adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Sabıka Kaydı olmamak, İstanbul İl Sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, En az İlköğretim Mezunu olmakla Birlikte Lise veya Üniversite mezunu olmak ve alım yapılacak kadro için gerekli nitelikleri sağlıyor olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Söz konusu ilana başvurular başlamış olup en geç 06 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu doğrultuda İstanbul İSYÖN bünyesine personel alımı başvurularını İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi İnternet adresi üzerinden gerçekleştireceklerdir. Adaylar başvurularını sadece, kariyer.ibb.istanbul adresine gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://media.iskur.gov.tr/45867/istanbul-isyon-a-s-06-06-2021.pdf

Editör: TE Bilisim