Türkiye'nin nüfusu en kalabalık şehri olarak bilinen İstanbul'da çok sayıda kişi istihdam etmekte ve bu bölgede bulunan firmalar açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmektedir. İstanbul'da bulunan özel sektör kuruluşları iş ilanları ve personel alımlarını interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile ve İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurularak başvurularda buradan alınmaktadır.

İstanbul'da bulunan firmalar interaktif iş ilanları siteleri ve İŞKUR üzerinden duyurmuş olduğu pozisyonlara bakıldığında toplam 31 bin 160 kişilik personel alımının yapıldığı görülmektedir. Peki hangi firmalar alım yapıyor ve detaylar nedir.

ALIM YAPACAK BAZI FİRMALAR

İstanbul geneli Avrupa ve Asya yakası için toplam 31 bin 160 kişilik personel alımı yapılmaktadır. Buna göre alım yapacak olan bazı firmaların listeside aşağıda verilmiştir.

Işıl Gayrimenkul
Koç Üniversitesi Hastanesi
Sinerji Yazılım Bilgisayar
Sürmeli Plastik Ambalaj
Bien Yapı Ürünleri A.Ş.
MEF Okulları
Zens Tekstil
VKS Mühendislik ve İnşaat A.Ş
Doğuş Gıda
Kalite Gaz
Network İnsan Kaynakları
Alkor Makina Kalıp San. ve Tic. A.Ş.
İstanbul Cerrahi Sağlık Grubu

BAŞVURULAR

Yukarıda İstanbul ili için personel alımı yapan firmaların bazıları verilmiştir. Peki adaylar nasıl başvurularını yapacak. Aşağıda belirtilen linki takip edecek olan adaylar tüm ilanları görebilir, nitelikler hakkında bilgi sahibi olabilir ve müracaatlarını da buradan yapabilir.

https://goo.gl/MAJ2D8 - 14 bin 500 ilan
https://goo.gl/z3HuNz - 11 Bin İlan
https://goo.gl/aKuxUW - 5 Bin 100 ilan

DİĞER TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ
ANKARA İLİ İŞ İLANLARINI BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim