Dünyanın en büyük Havalimanı işletmelerinden bir tanesi konumunda bulunan İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi yerleşkesinde görevlendirilmek üzere güvenlik görevlisi, hava yolları işletmelerinde personel kadrolarında görevliler yanı sıra yer hizmetlerinde de genel başvurular devam ediyor. Buna göre İGA İşletmeleri mevcut olan pozisyonlarına ihtiyaç bulundukça yeni istihdamlar yapılacağı belirtilen alımların gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.  Kariyer fırsatlarından yararlanmak isteyen adaylar için ilan detaylarını aktarıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İstanbul hava Limanı personel alımına başvuru yapmak için başvurularda en az ön lisans ya da lisans bölümünden mezun olmak gerekmektedir. Diğer yandan havacılık alanında kariyer fırsatından yararlanmak isteyen adaylar olmaları istenilmektedir. Bilgisayar bilgisi anlamında ise office programlarına hakim olmaları SAP programlarını kullanabilmeleri istenilmektedir. Adayların yabancı dil şartlarında ise iyi derecede İngilizce bilgisinin olması gerekmektedir. vizyoner olmaları, sonuç odaklı olmaları, öğrenmeye ve gelişime açık olmaları, takım çalışmasına yatkın iletişim becerisi gelişmiş olmaları gerekmektedir. Başvuru şartlarını yanı sıra iş tanımı ise şu şekilde ifade edilmektedir.

ALIM YAPILACAK POZİSYONUN İŞ TANIMI;

İGA'dan yapılan açıklamada mevcut olan ihtiyaçlar ya da yeni açılacak kadrolar için personel ihtiyaçlarının karşılanması ve başvuru yapan adaylardan istenilen başvuru şartlarına sahip olanlar değerlendirilmeye alınacağı belirtilmektedir. Yukarıda genel başvuru şartlarına sahip adaylar online olarak başvuru yapmaları ve İGA'nın kendilerine ulaşmasını beklemeleri gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular İga kariyer portalı üzerinden yapılabilecek. Üye olan adayların e posta ile şifre ile giriş yapmaları ve başvuru adımlarını tamamlamaları istenilmektedir. Aşağıdaki bağlantı kopyalanarak yeni tarayıcıda açılabilmektedir.

İlanlara erişmek için:http://bit.ly/31PTIrR