İstanbul Havalimanı İşletmelerinin idari işler, teknik işler, denetim kadrolarındaki ihtiyaç bulunan kadrolarda çok sayıda personel alımı yapılacağı açıklandı. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru şartları ise şu şekilde olacak.

İSTANBUL HAVA LİMANI PERSONEL ALIMI;

12 farklı kadrodaki alımlar lise, lisans ve önlisans mezunları na yönelik olacak; Ticari işler Teknik hizmetler Satın alma Operasyon Mali işler Kurumsal ilişkiler Kurumsal iletişim Kalite sistemleri Havalimanı planlama Denetim Bilgi teknolojileri İnsan kaynakları kadrolarında istihdamlar gerçekleşecek.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların üniversitelerin ön lisans yada lisans bölümlerinden mezun olmaları, havacılık sektöründe kariyer yapmayı hedeflemiş olmaları ve Microsoft office programlarına iyi derecede hakim olmaları ve SAP programı kullanabilmeleri, iyi derece İngilizce bilgisinin olması, takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri gelişmiş olan, vizyon sahibi, sonuç odaklı ve öğrenmeye gelişmeye açık olan adaylar bu ilanlara başvuru yapabilirler. Başvuru yapacakların kadroların genel şartlarını taşımış olmaları gerekmektedir. Bazı kadrolardaki istenilen genel şartlara sahip olmaları ve son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular İGA port İnsan kaynakları kariyer portalı üzerinden online olarak yapılabilecek. Adayların internet ortamından üye olmaları ve kariyer portalına giriş yaparak kadrolara başvuru yapmaları gerekmektedir. https://www.igairport.com/tr/insan-kaynaklari/kariyer-firsatlari

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim