Devlet Personel Başkanlığı tarafından 23 Mart 2018 tarihli yayımlanan ilana göre İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı sözleşmeli pozisyonda 1 kişilik kadro ile alım gerçekleştirecek. Buna göre İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Türk Uyruklu Misafri Sanatçı Çalışma Grubunda Temsili Gün Başıa pozisyonunda 1 kişilik kadro ile Bale Sanatçısı alacağını belirtti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesine alımını yapacağı boş kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kannun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1,2,3,4,5,6,7 ve 8. maddelerindeki genel şartları taşımak ve Yükseköğretim kurumu bünyesinde Müzik ve sahne eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuarların en az lise dzeyinde mezun olmuş olmaları veya Lisans düzeyinde öğrenimlerine devam ediyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü personel alım ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 28 Mart 2018 tarihine kadar başvurularını mesai saati bitimine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular Başvuru dilekçesi, Kısa Özgeçmiş, Öğrenim Belgesi, 2 adet fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve Adli Sicil belgesi ile birlikte İDOB Sahne Müdürlüğü, Üsküdar Eski Tekel Binası - Hacı Hesna Hatun Mah. Paşa Limanı Cad. No: 66 Kuzguncuk - Üsküdar - İstanbul adresine şahsen veya posta yolu ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.