Türkiye'nin en önemli iş merkezlerinin bulunduğu İstanbul ilinde Asya ve Avrupa yakasında faaliyetlerini sürdüren firmalara personel alımları yapılacak.

İstanbul ilinde tecrübe şartı bulunmayan yada herhangi bir iş tecrübesi bulunan adaylara yönelik olarak, eğitim düzeyinde en az okur yazar mezunu, lise, ön lisans ve lisans mezunu olan adaylara yönelik olarak çok sayıda iş ilanları açıklandı.

Önemli işletmelerin ve firmaların bulunduğu İstanbul ilinde büyük ve küçük ölçekli olarak faaliyetlerini sürdüren işletmelerin idari kadrolarında, güvenlik ve personel kadrolarında da çok sayıda çalışan ihtiyacı bulunuyor. 2019 yılında İstanbul Hava Limanı İşletmesini sürdüren İGA, güvenlikçi alımları halen devam ediyor. Dünyanın en büyük hava Limanı olarak faaliyete geçen İGA’da kariyer imkanlarından faydalanmak için https://www.igairport.com/tr/insan-kaynaklari/kariyer-firsatlari adresi üzerinden başvurularınızı yapabilirsiniz.

İSTANBUL'DA İŞKUR ÜZERİNDEN PERSONEL ALIMI;

Diğer yandan İŞKUR üzerinden de çok sayıda alım ilanları açıklandı 5 Mayıs tarihi itibari ile 3 bin 455 ilan işkur üzerinden açıklandı ve adaylar bu ilanlara işkur e-şube portalı üzerinden giriş yaparak başvuru yapabilirler. Beden işçisi, muhasebeci, otopark görevlisi, market personeli, teknik kadrodaki personeller, büro personelleri olarak bu alımlara başvuru yapabilirisiniz. İlanlara erişmek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Diğer yandan kariyer portalı üzerinden de çok sayıda istihdam yapılacak.  Bu alımlarda okur yazar, lise mezunu olmak, herhangi bir iş tecrübesine sahip olmayanlara yönelik çok sayıda alım bulunuyor.

İstanbul Asya yakası iş ilanları: http://bit.ly/2JhI2HB

İstanbul Avrupa yakası iş ilanları: http://bit.ly/2H2426D

İŞİN OLSA