İstanbul Büyükşehir Belediyesine 2020 personel alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. 3 Mart 2020 tarihinde İBB sözcüsü Murat Ongun sosyal medya üzerinden yakın zaman içerisinde Sağlık İşleri Daire Başkanlığında görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alımı yapılacağını açıkladı. Bu alımlar belli olduğunda aktaracağız. Diğer bir gelişme ise İBB kariyer portalı üzerinden devam eden alımlar ile ilgili oldu.

İBB Kariyer Portalı üzerinden çok sayıda ilanlardan bir tanesi büro memuru alımıdır. Diğer kadrolar ise okul öncesi öğretmenliği, proje yöneticisi, planlama mühendisi, destek personeli kadroları olacak. Başvuru şartları şu şekilde olacak.

ÖNLİSANS MEZUNU BÜRO MEMURU ALIMI

Büro memuru için en az önlisans mezunu olmak, office programlarına hakim olmak, esne çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek, erkek adayların askerliğini tamamlamış olmak istenilmektedir. İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmek şartları aranacak. İş tanımında ise offisteki günlük işletişten sorumlu olacak, mevcut işlerin koordineli bir şekilde yürütülmesi, bilgisayar girişlerin yapılması, günlük yazışmaların yapılması olarak aktarıldı.

LİSE MEZUNU DESTEK PERSONELİ ALIMI;

Lise mezunu adaylar için en az b sınıfı ehliyete sahip olmak, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, erkek adayların askerlik ile ilişiği olmamak, İstanbul Anadolu veya Avrupa yakasında ikamet etmek istenilmektedir. Personeller günlük temizlik işlerinden sorumlu olacaklar, çay kahve ikramı yemek dağıtımları yapacaklar, temizlik malzemelerin takibini ve eksik olan malzemelerin teminin sağlanması gibi görevleri bulunacak.

Diğer kadroların başvuru şartlarına erişmek için https://kariyer.ibb.istanbul/ adresini zitsaret edebilir. Başvuruları son olan 6 Mart 2020 tarihinden önce tamamlayabilirsiniz.

İŞİN OLSA