Devlet Personel Başkanlığı üzerinden Büyükşehir Belediyelerine Zabıta Memuru alımları için çok sayıda ilan açıklandı.

İstanbul iline bağlı Bağcılar, Çekmeköy, Arnavutköy Belediyeleri, Bursa Büyük Şehir Belediyesin resmi internet siteleri üzerinden personel istihdamı belirterek, gerekli olan başvuru şartlarını adaylara duyurdu.

BELEDİYELER İLAN AÇIKLADI;

Bursa Büyükşehir Belediyesine yapılacak alımlarda 50 kişi alınacak. Adayların 657 sayılı devlet memurları kanunda belirtilen genel şartları taşımaları gerekiyor. Bağcılar Belediyesine yapılacak alımlarda 40 Zabıta Memuru için adaylar başvuru yapabilecekler. İstanbul iline bağlı Çekmeköy Belediyesi 15 kişi alınacağını adaylara duyurdu. Trabzon Belediyesinin yeni açıkladığı ilanda İtfaiye Eri ile birlikte bir çok eğitim düzeyinde zabıta kadrosunda başvuru alacak. Belirttiğimiz Belediyelerde görev yapmak isteyen adaylar için İşin olsa ekibi olarak ayrıntılı bir şekilde başvuru şartlarını inceleyebilirsiniz.

Adaylar başvurularda 657 sayılı devlet memurları kanunda belirtilen genel başvuru şartları taşımları, devlet memuru olmalarında herhangi bir engel bulunmaması, kamu personeli seçme sınavlarından gerekli olan puanları almış olmaları, fiziki şartlarda boy ve kilo şartını taşımaları, adayların başvurulardan sonra nihai listede yer almalarının ardından yapılan sınavdan başarılı olmaları istenilecek.

İlanlara erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA