İstanbul ilinde yaşayan ve İstanbul ilinde yaşamak isteyen adaylar için çok sayıda personel alımı ilanları açıklandı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı KPSS olmadan 30 farklı ilan açıkladı. İBB Kariyer portalında açıklanan memur işçi ve personel alımları ilanlarının tamamı, başvuru şartları ve başvuru tarihleri şu şekilde;

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Su Ürünleri Mühendisi, Bilgi işlem personeli, bilgi işlem sorumlusu, insan kaynakları uzmanı, ERP geliştirme uzmanı alınacak. Bu 5 ilan iin başvruu şartları için tıklayın. Diğer kadrolar ise şu şekilde; hasta bakıcı ve bakım uzmanı, sistem network uzmanı, tasarımcı, kanal yönetim uzmanı, doktor, yenilebilir enerji mühendisi, arge ürge mühendisi, büro personeli, eğitim gelişim uzmanı alınacak. Metaralurji ve malzeme mühendisi, proje maliyet analizi mühendisi, stratejik planlama ve yönetim sistemleri mühendisi, tahribatsız muayene teknikeri, teknisyen, temizlik ve yardımcıları hizmet personeli, akaryakıt satış personeli enerji yöneticisi uzmanı, hak ediş uzmanı alınacak. İş sağlığı ve güvenliği uzmanı, kaynak uzmanı, kontrol merkezi mühendisi, lojistik personeli, satış şefi ve genel başvuru olmak üzere 30 farklı ilanda eğitim düzeylerinde ilköğretim, lise, önlisans ve lisans düzeyindeki adaylar başvuru yapabilirler. Tüm bu ilanlara nasıl başvuru yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular Kariyer İBB sayfası üzerinden yapılabilecek. İlanların tamamı 9 Ocak tarihinde açıklandı. Buna göre İBB Kariyer portalı üzerinden genel ve özel şartları taşınan ilanlar için online olarak başvuruları tamamlayabilirsiniz.

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Genel şartlarda adayların en az 18 yaşını tamamlamış olması, 19 yaşından gün almış olmaları, eğitim düzeylerinde kadronda istenilen düzeyde, ilköğretim, lise ve lisans düzeylerinde olması, iş tecrübe şartlarını taşımak ve gerekli olan sertifikaları sunabilmek gerekmektedir. İnternet üzerinden başvurular için son tarih 17 Ocak 2020 olarak açıklandı.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim