Belediye personel alım ilanlarına 9 Ocak tarihinde yenileri eklendi. Buna göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı daha önce oluşturduğu kendi kariyer portalı olan İBB Kariyer üzerinden çok sayıda personel alımları yaptı. Son başvuru süresi geçtiğimiz günlerde tamamlanan alımların ardından Bugün 5 kadroda daha ilan açıklandı.

BELEDİYEYE LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI;

Bilgi işlem kadrosundaki alımlarda adayların lise mezunu olmaları istenilmiştir. Meslek liselerin teknik bölümlerinden; bilgisayar ile elektronik mezunları arasından başvurular yapılabilecek. Buna göre adayların sunucu bilgisayar donanımı ve yazılımları web tasarım ve uygulamalarına hakim olması gerekmektedir. Sosyal medyayı kullanabilen, erp ve coğrafi bilgi sisteminde çalışmış, Zeytinburnu ilçesi ve çevresinde ikamet eden personeller alınacak.

ÜNİVERSİTE MEZUNU ALIMLARI;

ERP geliştirme uzmanı, insan kaynakları uzmanı, bilgi işlem sorumlusu, su ürünleri mühendisi kadrolarındaki alımlarda Lisans mezunu olmak gerekmektedir. Adaların bu kadrolardaki uzman sorumlu ve mühendis kadroları için istihdamlarda iş tecrübesi şartlarını taşımaları istenilmektedir. Diğer yandan adayların başvuru yapmak istedikleri alanlardan mezun olmaları, mesleğin getirdiği yetkinlik ve donanıma sahip olmaları, istenilen alanlarda bilgi sahibi olmaları, askerlik ile ilişiği olmaması gerekli olacaktır. Diğer özel ve genel şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İBB en az lise mezunu personel alımı başvuruları için adayların İBB Kariyer portalına üye olarak bu portala giriş yapmaları başvuru yapılmak istenilen pozisyonda ilana başvuru butonunu tıklamaları gerekli olacaktır.