İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesine 2 kadroda personel alımı yapılacak. Rönesans Sağlık Yatırım Anonim Şirketi tarafından devlet özel işbirliği kapsamında yapılan şehir hastaneden bir tanesi de Başakşehir çam ve Sakura hastanesidir. Rönesans sağlık yatırım şirketi Elazığ, Yozgat, Afyon, Diyarbakır,Erzurum Malatya fizik tedavi merkezleri, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Adana Şehir Hastanesi, Bursa Şehir Hastanesi olmak üzere Türkiye genelinde sağlık alanındaki yatırımlarına hızla devam ettiriyor. Rönesans Holding 2012 yılında kurulmuş olup 17 yıllık gayrimenkul geliştirme deneyimi bulunan sağlık yatırımlarında kamu özel işbirliği kapsamında Hayata getirdiği hastanelerle hizmetlerine devam ettiriyor.

İSTANBUL ŞEHİRHASTANESİ PERSONEL ALIMI;

İstanbul Şehir Hastanesi'nin bilgi teknolojileri uzmanı kadrosundaki alımda adayların üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği Bilgi Yönetim teknoloji bölümleri mezun olmaları gerekmektedir. En az 4 yıllık hbys tecrübe ve bilgi sahibi olmaları, iyi derecede Office programlarını kullanabilmeleri teknolojik yenilikleri akından takip etmeleri istenilmektedir. İkamet şartlarına İstanbul'da ikamet etmeleri, hastane sistemleri üzerinde bilgi sahibi, büyük ölçekli projelerde yer almış teknolojik yenilikleri yakından takip ederek bu konuda bilgisini tecrübesini kullanabilecek adayların taşeron firmalarla merkez ofis arasındaki koordinasyonu yürütecek hasta bilgi yönetim sistemi kapsamında koordinasyon sunum dökümantasyon raporlama yapılması iç süreçlerinin analiz edilmesi tasarım dokümantasyon yapılması istenilmektedir. Hastane bünyesindeki bilgi teknolojileri bölümü ile servis arasındaki bağıntıyı sağlaması için görevlendirilecektir.

SON BAŞVURU TARİHİ NEDİR?

Atık servisi uzmanı kadrosundaki alımlarda ise üniversitelerin çevre mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekmektedir. Çevre görevlisi belgesine sahip olan, daha önce hastane atık hizmetleri bölümünde görev yapmış ve kendi alanlarında tecrübesi en az 4 yıl olan, çözüm odaklı iletişimi kuvvetli, analitik düşünebilen, tıbbi atık depolama bertaraf etmek gibi desek sağlığıyla ilgili hizmet vermiş daha önce firmalardan koordinasyon sağlamış olmaları bu alanda tecrübesinin olması gerekmektedir.  

Uzman kadrosunda 1 kişilik alımı gerçekleştirilecek. Başvurular 11 Mayıs tarihinde başladı. Son gün 7 Temmuz 2020 olarak açıklandı Bilgi teknoloji uzmanı kadrosundaki alımlarda son başvuru tarihi 15 Haziran 2020 olarak açıklandı. Başvurular nasıl yapılacak? Adaylar açıklanan ilana başvurularını kariyer portalı üzerinden yapabilecekler. Bunun için  https://bit.ly/2X0y9Vc adresini yeni tarayıcıdan açmak ve başvuruları tamamlamak gerekmektedir.

İŞİN OLSA