Kamu ve özel sektör iş ilanlarına göre Mühendis personeli alımları yapılacak. Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Gıda Mühendisi, Elektrik, Endüstri, Elektrik elektronik, yazılım, kimya, ziraat, bilgisayar, proje üretim inşaat mühendislikleri alanlarında çok sayıda personel alımı yapılacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

T.C. vatandaşı olmak, yaş şartında 18 yaşını tamamlamış olmak, 19 yaşından gün almış olmak, kamu ilanları için kamu haklarından mahrum olmamak, iş tecrübesi şartlarını taşımak, Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinden mezun olmak gerekmektedir. makine mühendisliği gibi alımlarda adayların bilgisayarda ürün çizi, teknik resimlerin çizimlerinin yapılması, üretim planları hazırlamak gerekmektedir. Genel olarak iyi derece inginlice bilgisi, office programlarına hakim, ikamet şartlarını taşımak gerekebilecektir. Hangi mühendislik alanından ne kadar personel alınacak?

899 MÜHENDİS ALIMI;

Makine : 215, Gıda : 121, Elektrik : 84, Endüstri : 73, Elektrik-Elektronik : 59, Yazılım : 43, Kimya : 41, Ziraat : 41, Bilgisayar : 30, Proje : 28, Üretim ve Planlama : 28, İnşaat : 27, Tekstil : 26, Çevre : 24, Metalurji Ve Malzeme: 21, İmalat /Üretim : 19, ve Mekatronik: 19 kişi alınacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular için İŞKUR e-şube portalı üzerinden giriş yapmak ve ardından ilan detaylarında iş tanımı, nitelik ve beceri öğrenim ve kişisel bilgilerde istenilen niteliklere sahip adaylar başvururlarını işkur portalına giriş yaparak tamamlamaları gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim