Türkiye İş Kurumu üzerinden kamu kurumlarına personel alım ilanları açıklanmaya devam ediyor.

İŞKUR'un Toplum Yararına Programları kapsamında Türkiye genelinde bulunan kurumlara 3 bin 500 geçici süreli istihdamlar sağlanacak. Devlet Personel Başkanlığı üzerinden açıklanan askeri ilanlar, bekçi alımları, daimi süreli kamu personel alımlarını işin olsa ekibi olarak haberlerimizde aktarmaktayız. Tüm bu ilanlara sitemiz üzerinden erişebilirsiniz. Bekçi alım ilanlarına erişmek için tıklayınBanka personel alım ilanlarına erişmek için tıklayın KPSS şartı olmadan personel alım ilanlarına erişmek için tıklayın Tüm alımların yanı sıra kamu kurumlarına geçici süreli olarak alınacak TYP alım ilanlarına da başvurular devam ediyor. Başvurularda istenilen genel şartlar şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLAR NELER?

Adaylardan başvurularda istenilen yaş şartına göre 18 yaşını tamamlamış olmaları, 19 yaşından gün almış olmaları, İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmaları, açıköğretim sistemi ile öğrenimler hariç örgün bir öğrenime devam etmiyor olmaları, emekli yada malul aylığı almıyor olmaları, ilanlara son başvuru tarihinden önce başvuru yapmaları, yapılacak kura sonucunda isminin yer alması istenilmektedir.

TYP PERSONEL MAAŞLARI;

Toplum Yararına Programları kapsamında yapılacak alımlar sonucu kazanan ve göreve başlayan adaylar 2.20,98 Tl asgari ücret almaktadırlar. Yanı sıra vergi ve prim ödemelerinde 1.113,14 TL gider yapılmakta.

HANGİ UYGULAMA ALANLARINA ALINACAK?

Adaylar Türkiye genelinde bulunan bir çok il merkezi ve ilçedeki kamu kurumlarına görevlendirilecekler. Bu kurumların Çevre temizliği, Kamusal altyapının yenilenmesi, Ağaçlandırma gibi uygulama alanlarında görevlendirilecekler.

İlanlara erişmek için https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx adresi üzerinden arama yapmak yeterli olacaktır. Dİğer personel alımlarından anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirebilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim