Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Kocaeli Üniversitesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için 90 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Kocaeli Üniversitesi bünyesine alımı yapacağı 90 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı başvuruları başladı ve adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen şartları taşımaları gereklidir.

İLANIN DETAYLARI:

Kocaeli Üniversitesi Merkez teşkilatı birimine istihdam edilmek üzere 90 kişilik boş kadro ile, Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan ve Engelli işçi alımı yapacağını ilan etti. Buna göre , ÖnLisans Mezunu 30 Güvenlik Görevlisi, Lisans Mezunu 2 Büro Memuru, Lisans Mezunu 5 Bilgisayar Programcısı, İlkokul, İlköğretim ve ortaöpretim Mezunu 20 Temizlik Görevlisi, Eski Hükümlü 17 Temizlik Görevlisi ve Engelli 16 Temizlik Görevlisi olmk üzere 90 işçi personel alımı yapılacak.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI:

Başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranmaktadır. Bu doğrultuda, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/D madesi ve 48 57 sayılı iş kanunun hükümleri çerçevesinde sürekli işçi olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sürekli işçi olarak atanacaklar için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak ( Ön Lisans ve Lisans Mezunları için ), İlkokul, İlköğretim ve Ortaöğretim olarak alınacak temizlik Görevlisi adayları için Kura çekimi yapılacak. 

657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilan resmi gazete'de 03 Aralık 2018 taarihi itibari ile yayımlandı ve adaylar başvurularına başlayabilecek. Buna göre adaylar başvurularını en geç 07 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Yayımlanmış olan ilgili duyuru hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim