10 Aralık 2018 tarihi itibari ile İŞKUR ğzerinde kamu gurubu ilanlarında yayımlanmış olan ilanlara göre yeni personel alımları yapılacak. Buna göre farklı belediyeler ve İl Özel İdaresi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaklarını belirttiler.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR?

Yayımlanan ilanlara göre, Birecik Belediyesi, Karacasu Belediyesi ve Isparta İl Özel İdaresi işçi personel alımı yapacak. Buna göre Birecik Belediyesi, 7 Beden İnşaat İşçisi, 14 Bahçe Bakım Elemanı ( Park Bahçe ve Koruların Bakımı ) ve 8 El İle - cadde, soak park gibi alanları temizlenmesinde görevlendirilecek Temizllik içisi olmak üzere 29 personel alacak. İsparta İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ise 1 daimin işçi statüsünde İş Makineleri Operatörü alacak. Karacasu Belediyesi ise 2 Çöp Tsnif Ediciler alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan bazı nitelikler aranmakta olup adayların bu nitelikleri yerine getirmeleri dahilinde başvuruları geçerli sayılacak. Buna göre Birecik Belediyesi, Bahçe Bakımı elemanı için en az İlköğretim Mezunu ve en fazla Lisans mezunu olan adaylar alacak. Diğer pozisyonlarda ise Birecik Beledyesi adaylardan en az okuryazar olmak ve en fazla ilköğretim mezunu olmak şartları arayacak.

Isparta İl Özel İdaresi ise İş Makineleri Operatörü pozisyonu için en az İlköğretim mezunu olmak şartı arayacak. Karacasu belediyesi İlköğretim mezunu olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR:

Adaylara bu yönde kura çekimi yapılacak olup adaylar kura çekimi ile belirtilecektir. Başvurular ilanların yayımanması ile birlikte başlamış olup en geç 5 gün içerisinde baivurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 14 Aralık 2018 tarihine kadar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden üyelik bilgileri ile giriş yapılarak yapılacaktır.

İlgili ilanlara ulaşmak için  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girilerek İş yeri türü penresini Kamu olarak seçip ata butonuna tıklayarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.