Beçi alımları her zaman ilgi görmeye devam ediyor. Bu kapsamda yeni bekçi alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor ve İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde alımalrı devam eden Bekçi Alımı ilanları hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız. Ayrıca alımlar İnternet üzrerinden ve Şahsen yapılacak olup detayları sizlere aktarıyoruz.

KAMUYA BEKÇİ ALIMI:

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre Karaman İl Özel İdaresi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1 kişilik kadro ile bekçi alımı yapacağını ilan etti. 

Bu yönde adaylardan, T.C. vatandaşı olmak, 18 yalını doldurmuş olmak, Herhangi bir suç hkümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az lise mezunu olmak, En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Kamu haklarını kullanmaya engeli olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve SOn başvuru tarihi itibari ile özel güvenlik kimlik kartına sahip olunması gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 01 Kasım 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır.

ÖZELE BEKÇİ ALIMI İLANLARI:

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilanlara göre özel şirketlere bekçi alımları yapılıyor. Bekçi alımları, Manisa, İstanbul, Kırşehir, Ankara, Edirne, Gaziantep illerinde bulunan şirketlere yapılacak.Bu kapsamda adaylardan, bazı nitelikler talep ediliyor. Bu kapsamda alım detayları ve açıklamaları şöyledir.

Yasin Kaplan Tekstil ve Halı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi: Kilis Elbeyli'ye bağlı Erikli Yaylaköy'de bulunan bağevinde çalışacak, bahçe işlerinden anlayan, ailesiyle kalabilecek bekçi alınacaktır.

Yasin Kaplan Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi: Onkoloji civarında bulunan bağevine bekçi alınacaktır. Başvuranların kebap yapımı vs. türü işlerden anlaması gerekmektedir. Alınacak kişi ister tek isterse ailesiyle de kalabilir. 

Köfteci Yusuf: Yeni açılacak restoranda görevlendirmek üzere bekçi alımı yapılacak ve gece ızgarayı hazırlayacak.

Polat Tesan Adi Ortaklığı: Bakırköy şantiyesinde 18:00-07:00 saatlerinde gece bekçiliği yapabilecek engelli personel alınacaktır.

Çetaş Motor Anonim Şirketi: çalıştırılmak üzere bekçi alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların İŞLKUR'da gönderme formu almaları gereklidir.

Aybey Elektronik İmalat Sanayi: Çalışma müddetince Fabrikaya ait tüm bina ve eklentilerin güvenliğini sağlar. İş Sağlığı ve Güvenliği açısından nöbet esnasında oluşabilecek her türlü Afet, Kaza, Yangın, Sabotaj, Hırsızlık ve Çalışanların sağlığı ile ilgili vb. durumları idari amirine bilgilendirme yapar. Fabrikaya yabancıların girmesini önler. Gelen Müşterileri karşılayıp kayıtlarını tutar ve gerekli yönlendirmeleri yapar. Görev süresi boyunca uyumaz, kamera kayıtlarını ve görüntülerini sıklıkla kontrol eder.

Cemil Özgür A.Ş. Konka A.Ş. Adi ortaklığı: Kırşehirde bulunan şantiyemize bekçi alımı yapılacaktır.

Teknoklas Boya Kaplama ve Yüzey İşlemleri Sanayi ve Ticaret:  Saray mahallesinde bulunan, savunma sanayi sektöründe hizmet veren fabrikamıza; Gece bekçiliği yapacak eleman alınacaktır. Servisimiz Ulus’tan kalkmakta ve İstanbul yolu güzergahını takip etmektedir.

BAŞVURULAR:

Bekçi alımı ilanlarına başvurular İŞKUR Üzerinden yapılmaktadır. Ayrıca Özele ve Kamuya bekçi alımı ilanlarının detayları için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Kamuya Bekçi Alımı İçin Buraya Tıklayınız.

Özele Bekçi Alımıİçin : https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164