İşkur Üzerinden Tecrübeli Tecrübesiz 39 Bin 614 İşçi, Memur Personel Alınacak!

Türkiye İş Kurumu eğitim düzeyinde ilköğretim mezunu, lise, önlisans, lisans yada okuma yazma bilmeyenler yönelik olarak 39 Bin 614 işçi, memur ve personel alımı yapılacağını açıklandı.

İŞKUR 10 yılında 7,5 Milyon kişinin iş bulmasında ve işe yerleştirilmesini sağladı. 2019 yılında işe yerleşen sayısı ise 108 Bin 216 olarak açıklandı. Milli istihdama önemli katkılar sağlamaya devam eden İŞKUR’un özel firmalarda ve kamudaki alımlar için 10 Şubat tarihi itibari ile 39 Bin 614 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre adaylara en çok alım yapılan meslekleri ve pozisyonları kamuya yapılacak memur alımlarını, farklı kadrodaki ilanları aktarıyoruz.

EN ÇOK ALIM YAPILAN MESLEKLER;

İŞKUR üzerinden en çok alım yapılan mesleklerden bir tanesi, 6 Bin 734 ile beden işçisi kadrosunda olacak. Satış danışmanı olarak 1949 kişi istihdam edilecek. Servis görevlisi kadrosunda 1.634 kişinin firmalar tarafından alım yapılacağı belirtildi. Diğer alım yapılacak en çok açık iş sayılı bulunan kadrolarda makineci, temizlik görevlisi, turizm ve otelcilik elemanı, çağrı merkezi temsilcisi reyon görevlisi kadrolarında işçi, memur ve personel alımları yapılacak. Ayrıca adayların büro memuru olarak; ön muhasebe personeli, ambar memuru, büro görevlisi kadrolarında alımlar yapılacak. Silahlı ya da silahsız güvenlik görevlisi kimlik kartı bulunanlar içinde güvenlikçi alımları devam ediyor. Diğer ilanlar için aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz.

Başvurular İŞKUR E-şube üzerinden, İŞKUR il ve ilçelerde hizmet birimlerinden şahsen olarak yapılabilecektir. Alımlarda yaş olarak en az 18 yaşını tamamlamış olmak gerekmektedir. İlanlarda özel ve genel şartları taşımak ve başvurularda istenilen sertifikalara sahip olmak, tecrübe şartlarına sahip olmak istendiğinde sunabilmek gerekmektedir.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için sosyal medya siteleri üzerinden bizi takip edebilir ve İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA