İŞKUR üzerinden kamu kurumlarına personel alımları yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığı ile İŞKUR kamu ve özel firmaların personel ihtiyacının giderilmesi için çok sayıda ilan açıklamaya devam ediyor.

51 KAMU KURUMU PERSONEL ALIMI;

Geçtiğimiz günlerde açıklanan ilanlardan kurum dışı işçi ve personel alımları için açıklanan detayları aktarıyoruz. İŞKUR üzerinden ilan edilen alımlarda 51 kamu kurumu Belediye, İl özel idare başkanlığı SYDV kurumları KPSS şartı aranmadan işçi ve personel istihdamları yapacak. İşin olsa ekibi olarak bu ilanların son başvuru tarihleri liste halinde aktarıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların başvurularda yaş şartında 18 yaşını tamamlamış ve 19 yaşından gün almış olmaları gerekmektedir. Buna göre kamu haklarından mahrum olmamaları, eğitim şartlarında okur yazar, ilköğretimi lise, lisans mezunu olmaları gerekmektedir. İlanlarda belirtilen genel ve özel başvuru şartlarını taşımaları gerekli olan başvuru evraklarını son başvuru tarihinden önce teslim etmeleri, başvuru iş tecrübe şartını, istenilen sertifikalar şartlarını taşımaları gerekmektedir.

İlanlara https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kamu-memur-alim-ilanlari/ adresi ile https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ adresi üzerinden erişebilirsiniz.

İŞİN OLSA