İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar ile pek çok personel hastane de çalışma görevi bulabilecek. Farkı hastane bünyelerinde görev alıcak personeller için belirlenen kontenjanlar dahilinde alım yapılacağı açıklandı. Alım için başvuru yapacak olan adayların hastaneler tarafından belirlenen özel ve genel şartlara uyum sağlaması da başvuru yapacak kişilerin hastane bünyesinde çalışmak için sağlaması gereken bir başka detaylardan olduğu kaydedildi.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK OLAN KADROLAR

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar kapsamında adayların başvuru yapacakları kadrolar şu şekildedir; " Hasta Danışmanı (57), Hasta Kabul-Kayıt Görevlsi (39), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi (2), Hasta Refakatçi (1), Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı (172), Hasta ve Yaşlı Refakatçi (10), Hastane Hizmetlisi (2) kontenjanlar ile birlikte adayların personel alımı yapacakları kadrolar olarak açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Personel olarak alım yapılacak pozisyonlar için adaylardan istenilen genel başuru şartları şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, görevini yapmasını engelleyecek herhangi bir sorunu bulunmamak, istenilen eğitim seviyelerinden mezun olmak, office programlarına hakim olmak, kurumlar ve firmalar tarafından istenilen yaş aralığına sahip olmak, erkek adayların askerlik ile ile ilgili bir sorununun olmaması, görevini yapmaya engel bir problemiinin bulunmaması,ikamet ve belge şartlarını sağlıyor olabilmek" adaylardan istenilen şartlardandır.