İŞKUR üzerinden farklı kurumlarca yayınlanan ilanlar neticesinde Çağrı Merkezi pozisyonunda çalışacak Müşteri Temsilcisi kişilerin alınacağı bildirildi. Yayımlanan ilanların genelinde en belirgin özellik adayların en az lise mezunu olması şartı aranırken genel ve özel şartları barındırmayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı. İşin Olsa haber ekibi olarak farklı kurumların bünyesine alınacak olan 1033 personelin alım şartlarını değerlendirdik.

ADAYLAR İÇİN BELİRLENEN GENEL ŞARTLAR

Adaylar tarafından belirlenen genel şartlara uymayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı önemle belirtildi. Yayımlanan genel şartlar şu şekildedir; " T.C. vatandaşı olmak, düzgün bir diksiyona sahip olabilmek, etkili iletişim kurmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, takım çalışmasına yatkın olmak, yer alan eğitim seviylerinden mezun olmak, en az lise mezunu olmak, başvuru yapacağınız şehirlerde ikamet ediyor olmak, erkek adayların askerlik ile ilgiil bir sorunu olmaması, Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanmak" adaylardan istenilen genel şartlardandır. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonuna başvuruda bulunmak isteyen adayların İŞKUR sistemine kendi üye bilgileriyle girerek, arama çubuğuna başvurmak istedikleri pozisyonu yazarak karşılarına çıkan ilanlara başvuruda bulunabilmektedirler.

Başvuru Hakkında Detaylı Bilgi Almak için TIKLAYINIZ.

Editör: TE Bilisim