İŞKUR üzerinden yayımlanan personel ilanına göre 3 farklı pozisyon için alım yapılacağı açıklandı. Özel kurumlar vasıtasıyla İŞKUR kurumuyla birlikte eş zamanlı yayınlanan iş ilanları birçok kişi için yeni iş fırsatları demek... Yayımlanan ilanlarda adaylardan istenilen önemli şartlardan biri de en az lise mezunu olması ve farklı eğitim seviylerinden mezun olup ellerinde diploması bulunan adayların başvuru yapabilecek olması. 

POZİSYON DETAYLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarının detayları ve başvuru yapacak adaylara sunuluna kontenjanlar şu şekildedir. Personel alımı yapılacak olan pozisyonlar şu şekildedir; " Diğer Veznedarlar ve İlgili Personeller, Destek Personeli ve Sekreter pozisyonlarına personel alımı yapılacaktır. 

Başvuru yapılacak personel alımları için açılan kontenjanlar şu şekildedir; Sekreter kadrosu için 319 kişi, Destek Personeli için 15 kişi, Veznedarlar pozisyonu için ise 2 kişilik kontenjanlar bulunmaktadır. 

Başvuru yapacak olan adaylar başvurlarını İŞKUR sistemleri üzerinden üyeliklerini girerek farklı kurumlar tarafından açılan personel ilanlarını arama çubuğundan bularak istedikleri pozisyona başvuru yapabilmektediler. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Farklı özel kurumlar ve farklı pozisyonlar için yayımlanan personel ilanları için belirlenen özel şartlar adayların başvurucakları ekranda adaylar sunulmuştur. Özel şartlar her bir ilan için farklı olduğundan bizler adaylara için belirlenen genel şartları sizler için derledik; " T.C. vatandaşı olmak, görevini düzenli yapacak herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, en az lise mezununu olmak (bazı özel durumlarda değişebilmektedir), firma tarafından istenilen sürücü belgesine sahip olmak, askerliğini yapmış olmak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, çalışacağı şehirde ikamet ediyor olmak" adalardan istenilen özel şartlardandır.

Adaylara sunulan genel ve özel şartları karşılamayan adayların başvurularının geçersiz sayılacağı açıklandı.

Veznadarlar ve İlgili Personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Destek Personeli alımı için TIKLAYINIZ.

Sekreter alımı için TIKLAYINIZ.