İŞKUR üzerinden yayımlanan binlerce kişilik özel güvenlik görevlisi alım ilanında; adayların başvuruları alınmaya başlamıştır. Online olarak yürütülen başvuru işlemlerini adaylar, İŞKUR üye profilleriyle gerçekleştirebilmektedirler. Yayımlanan ilanlarda silahlı ve silahsız özel güvenlik personeli alımlarından bahsetmek mümkündür. İlanlara ulaşmak için aşağıdaki bilgilendirmeleri takip etmeniz yeterli olacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanlara başvurmak isteyen adaylar; en az lise mezunu, askerlik hizmetini yapmış veya tecilli, sağlık problemi bulunmayan, takım çalışmasına yatkın, görünüşüne ve kişisel temizliğine önem veren, mesleki bilgi ve tecrübe sahibi, sorumluluk bilinci yüksek, temsil yeteneği bulunan, ikili ilişkileri kuvvetli, mesai saatlerine özen gösterebilecek, vardiyalı sistemde çalışmayı kabul eden kişiler olmalıdırlar. Başvuru yapacak adayların yukarıda belirtilen şartları taşımaları ve gerekli nitelikleri barındırmaları durumunda, başvuruları değerlendirme sürecine alınacaktır.

İLANLARA ULAŞMAK

İlanlara ulaşmak için iskur.gov.tr adresini ziyaret ediniz. Açık iş ilanları sekmesine tıkladıktan sonra, meslek bölümüne güvenlik yazıp sizin için uygun pozisyonu seçiniz ve arama tuşuna basnız. Türkiye geneli yapılan tüm alımlar karşınızdaki ekranda yer alacaktır. Başvurunuzu yapabilmek için üye girişi yapmayı unutmayınız. Türkiye geneli ilanlar olduğu için başvurularda dikkatli olmanızı, ikamet ettiğiniz şehrin ilanlarına başvurmanızı önermekteyiz.

İLANLAR CEBİNE GELSİN

İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirerek; tüm güncel memur ve personel alım haberlerine ,yayımlanan ilanlara anında erişim sağlayabilir, telefonunuza bildirim alabilirsiniz.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim