Kamu kurumlarına personel alım ilanları İŞKUR üzerinden alınmaya devam ediyor. Türkiye İş Kurumu tarafından kurum dışı personel alım ilanları yayımlandı. Kamu işçisi kadrosunda istihdam edilecek olan personeller Türkiye genelinde 50 şehirde görev alacaklar. Hangi ilde kamu işçisi alımı yapılacak? Başvurular nasıl yapılacak! Detayları aktarıyoruz.

Eğitim düzeyinde lise, ön lisans ya da lisans mezunu olan adaylar arasından güvenlik, temizlik, şoför gibi bir çok kadroya personel alımları için başvuru yapacak olan adayların hangi ilde alım yapılacak?

HANGİ İLDE ALIMLAR YAPILACAK?

Hangi ilden ya da ilçeden alım yapılacağı belli oldu. Buna göre; Ağrı Taşlıçay, Ankara , Antalya , Antalya Kalekule, Antalya Kaş, Aydın Boz Bel, Aydın Büyükşehir, Balıkesir Burhaniye, Balıkesir Edremit, Balıkesir Gönen, Balıkesir Kepsut, Bartın , Batman Hasankeyf, Burdur , Burdur Bucak, Burdur Tefenni, Bursa , Bursa Mudanya, Çorum İskilip, Erzurum Su, Eskişehir Tepebaşı, Giresun Bulancak, Giresun Piraziz, Gümüşhane Müze, İstanbul , İstanbul Maltepe, İstanbul Sultangazi, İstanbul Zeytinburnu, İzmir Beydağ, İzmir , İzmir Bornova, İzmir Kiraz, İzmir Ödemiş, İzmir Tire, İzmir Urla, Kahramanmaraş , Karabük Ihlamur, Kars Kağızman, Kayseri , Malatya Yeşilyurt, Manisa , Manisa Ticaret, Mersin Erdemli, Mersin , Muğla , Sinop Türkeli, Tekirdağ Çorlu, Yalova , Zonguldak Çaybel, Zonguldak ilinde ve ilçelerinde kurum dışı kamu işçisi alımı devam ediyor.

BAŞVURU ŞARTLARI;

İŞKUR alımlarında adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekiyor. Eğitim düzeyinde ise başvuru ilanda belirtilen eğitim düzeyinde sahip olmak gerekmektedir. (okur yazar, ilköğretim, lise, ön lisans, lisans) Adayların başvuru yapılan kadrolardaki diğer özel şartları da taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR kurum dışı personel alımlarında kurumlardan talep formu ile ilan detaylarını açıklamaktadır. Meslek bilgileri, müracaat koşulları, başvuru için gerekli olan belgeler ilan detaylarında belirtilmektedir. Başvuruları ilan detaylarına göre şahsen yapılabilecektir.

İlanlara erişmek için tıklayın

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim