Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde görevlerini sürdürmekte olan Türkiye İş Kurumu İŞKUR, Türkiye geneli hem özel sektör firmalarının ilanlarını hem de kamu kurumlarının ilanlarını yayımlamaya ve başvuruları kabul etmeye devam ederken İşin Olsa ekibi olarak sizler için en yoğun rağbet gösterilen pozisyonlardan bir tanesi olarak bilinen aşçı kadrosu için yayımlanmış tüm ilanları bir araya getirdik. İŞKUR üzerinden Türkiye geneli kamu kurumları ve özel sektör firmalarının 453 aşçı alımı yaptığı görülmektedir. Peki aşçı alımına nasıl başvuru yapılır, kimler müracaat edebilir?

AŞÇI ALIMI DETAY VE BAŞVURU BİLGİLERİ

Aşçı alımı İŞKUR üzerinden yapılmakta olup bir çok kuruluş tercihen adayın aşçılık konusunda tecrübeli olması ve SGK prim ödemelerinde bu bilgiyi kanıtlamasını tercih etmekte olup, hijyen konusuna dikkat eden, istenilen yemekleri verilen sürelerde öz verili şekilde yapabilecek olan, yemek konusunda başarılı olan, takım çalışmasına yatkın olan, belirlenen yaş aralığında olmak, iş disiplini bulunan, bazı iş yerlerinde aşçılık yanı sıra çay servisi de yapabilecek olan, tercihen sunum konusunda başarılı olmak gibi şartlar aranmaktadır.

İŞKUR üzerinden toplam 453 kişilik aşçı alımı yapılmakta olup adayların müracaatlarını yapması için https://bit.ly/2FTespN linkini kopyalaması, tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması ve müracaatlarını istediği kuruluş için yapması gerekmektedir. Yine isteyen adaylar bulundukları bölgeleye en yakın İŞKUR müracaat merkezine giderek ilimde aşçı alımı var mı sorusunu sorduktan sonra uygun ilanlar için başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim